Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Licența de comunicare publică în scop lucrativ

Licența de comunicare publică în scop lucrativ

Detalii Licență

Licenţa de utilizare a muzicii în scop lucrativ emisă de UPFR se acordă persoanelor juridice şi persoanelor fizice autorizate pentru fiecare activitate şi punct de lucru în care folosesc muzica în public. Licenţa nu este transferabilă. Puteţi opta pentru o perioadă de valabilitate a licenţei de până la 1 an, cu posibilitate de prelungire.

Licenţa UPFR de utilizare a muzicii în scop lucrativ este specifică utilizatorilor care folosesc muzica drept resursă indispensabilă în activitate (spectacol, discotecă, club, cabaret, bar etc.) Licenţa vă oferă dreptul să difuzaţi muzică în spaţii închise sau deschise unde are acces publicul şi care sunt menţionate în licenţă.

În calitate de utilizator aveţi obligaţia legală de a solicita licenţă pentru utilizarea muzicii din partea UPFR, care are calitatea de organism de gestiune colectivă pentru drepturilor conexe ale producătorilor de muzică.

Muzica este principalul motiv pentru care clienţii vin în cluburi şi discoteci. Înregistrările muzicale (fonogramele) sunt opere asupra cărora producătorii de muzică reprezentaţi de UPFR au drepturi conexe. Solicitaţi licenţa de comunicare a muzicii în scop lucrativ.

 

Licența de comunicare publică în scop lucrativ