Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Lista completa a artistilor care vor urca pe scena pe 13 septembrie 2020

Lista completa a artistilor care vor urca pe scena pe 13 septembrie 2020

Entertainment Romania, prin W.M.B. are deosebita placere de a va anunta o serie de evenimente in aer liber, in incinta Amfiteatrului Mihai Eminescu (Parcul National, sectorul 2, Bucuresti), pe 13 septembrie 2020. Organizatorii promit un playlist variat si inedit, un spectacol LIVE de sunet si lumini si o atmosfera memorabil, deoarece: „PASIUNEA FACE ATMOSFERA”.
 
Lista completa a artistilor care vor urca pe scena este disponibila aici. Printre acestia se numara:
 
HEART ‘N’ SOUL BAND Program artistic incepand cu ora 19:00  Pret bilet = 25 RON/persoana.
 
Magician PASETI – Program artistic pentru cei mici, cu incepere ora 11:30  Pret bilet = 25 RON/persoana
 
Ansamblul Folcloric Tamaseanca – Program artistic folcloric deosebit incepand cu ora 13:00 Pret bilet = 30 RON/persoana
 
Reprezentatie scenica cu solista de muzica populara a BELLA BAND – Alexandra Macesanu , incepand cu ora 13:00 dar si Concert BELLA BAND incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 25 RON/persoana
 
Concert extraordinar al TRUPEi COCO incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 25 RON/persoana
 
KRiPTON in Amfiteatrul Mihai Eminescu de la ora 19:00 Pret bilet = 35 RON/persoana
 
Dupa ani si ani…, Formatia COMPACT , intr-o formula ,,de aur”, cu membrii marcanti ai trupei, incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 40 Ron / persoana
 
Formatia de muzica rock TRUPA COCO, revolutionand scena muzicala romaneasca Program la scena deschisa pentru spectatori incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 25 RON/persoana.
 
ZANGA BAND (asa cum ii spune si numele) transmite multa energie si bucurie, pe care Roxana Zanga le exprima intr-un proiect muzical compus din toate melodiile care au inspirat-o in cele peste 90 de concerte sustinute in fiecare vara, in Vama Veche . Incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 25 RON/persoana.
 
Daniel Trifu si Targovetii de Odinioara program artistic deosebit incepand cu ora 19:00 Pret bilet = 25 RON/persoana
 
Dupa concertul sustinut alaturi de Orchestra Filarmonicii din Kiev si concertele sustinute alaturi de artistii francezi precum Dominique Voquer Qartet sau spaniolul Patricio, dupa turneele din SUA si  Canada , dar si dupa prezenta din Cuba,  MARIA GHEORGHIU va concerta  in Bucuresti, alaturi de  pianistul Radu Gratianu. In cadrul sectiunii Se canta folk in amfiteatru incepand cu ora 19:00  Pret bilet = 25 RON/persoana.
 
Biletele Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” din 13 Septembrie 2020 se găsesc în format electronic pe iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara
 
Online pe iabilet.ro puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.
 
Reguli de acces decise de catre organizatorul Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” din 13 Septembrie 2020
 
1. Biletul este valabil imprimat alb-negru sau color, cu exceptia cazurilor in care alta varianta este specificata de catre organizatori.
2. Un bilet permite accesul unei singure persoane la eveniment.
3. Nu instrainati biletele in forma lor electronica sau fizica si nu trimiteti catre alte persoane mesajele de e-mail prin intermediul carora v-au fost trimise biletele pe care le-ati cumparat.
4. Doar biletele vandute prin firme acreditate de către organizator sunt valabile.
5. In cazul in care se constata ca mai multe persoane prezinta același bilet, cu acelasi cod de bare, doar prima persoana care ajunge intai la sala de spectacol are acces la eveniment, organizatorii și firmele de ticketing implicate in eveniment rezervandu-si dreptul de a retine celelalte bilete care prezinta un cod de bare deja scanat si datele celor care le prezinta, pentru a le transmite autoritatilor competente.
6. Organizatorul nu va oferi daune celor care prezinta bilete care nu sunt valide sau bilete ale caror coduri de bare au fost scanate in prealabil si care au permis accesul unei alte persoane la eveniment.
7. Organizatorul are dreptul sa-l anuleze sau sa modifice data evenimentului cu nu mai puțin de 4 ore de începerea evenimentului.
8. In eventualitatea puțin probabilă in care un eveniment a fost amanat/reprogramat din cauze ce nu tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa participe la reprogramarea concertului/evenimentului in baza biletului deja achizitionat și emis in prealabil, dar fara sa beneficieze de returnarea contravalorii acestuia.
9. In cazul de Anularea Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” din data de 13 Septembrie 2020 din cauze ce tin strict de orgazinator, cumparatorul are dreptul sa ceara inapoi contravaloarea biletului. Returnarea contravalorii cade in sarcina organizatorului si se va face direct sau prin intermediul firmelor de ticketing.
10. Organizatorul Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” din 13 Septembrie 2020 are obligatia de a comunica detaliile despre anularea/amanarea evenimentului si a modalitatilor de recuperare a contravalorii biletului dupa minimum 15 zile de la producerea nefericitului eveniment.
11. Este interzis accesul cu:
– sticle de orice fel , inclusiv PET
– mancare sau bauturi de orice fel;
– artificii, arme, obiecte periculoase, portavoci, fluiere,goarne;
– obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
– aparate foto/video profesionale sau semiprofesionale (cu obiectiv detasabil);
– aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semiprofesionale;
 
Bauturi non alcoolice , alcoolice , calde si reci se vor gasi in incinta Centrului Cultural Mihai Eminescu , preturile de achizitionare fiind REZONABiLE
 
12. Organizatorii Spectacolului de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” nu vor stoca si nu vor pazi obiectele prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!
13. Accesul in spatiul de eveniment Spectacolul de Varietati cu Pubic ,, TELEGRAME – MELODII ” va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului din 13 Septembrie 2020
14. PORTUL MASTII – OBLIGATORIU , INCLUSIV PENTRU CEI MAI MICI DINTRE NOI !!
Parteneri media: PlayU.ro, Zile si Nopti, Orange Romania, MasterCard.
Biletele se vand si la Casa de Bilete a Amfiteatrului Mihai Eminescu, in 13 septembrie,  intre orele 12:00-19:00 (valabile si pentru achizitionarea abonamentelor).
 
ATENTIE: La toate spectacolele organizate de catre W.M.B. prin Entertainment Romania, toti spectatorii (inclusiv copiii) trebuie sa ocupe un loc marcat si sa pastreze distanta de minim 1,5M intre participanti/spectatori (mici si mari)  Parasirea locului se face doar in cazul in care se doreste iesirea din Amfiteatrul Mihai Eminescu si numai dupa ce se urmaresc marcajele ce indica iesirea, regula fiind urmatoarea:
 
INTRAREA se face prin Str. Arh. D. Herjeu, nr. 61, pana la ora 19:00, pentru specacolele de dupa amiaza , si pentru celelalte spectacole pana la ora 11:00 , respectiv pana la ora 13:00 pastrand distantarea sociala si numai dupa trecerea fiecarui spectator prin spatiul destinat triajului observational epidemiologic. Interzicem accesul persoanelor ce nu doresc trecerea prin acest  spatiu!
 
Artistii, instrumentistii, solisti, actorii, personalul tehnic, sunetistii,electricieni,  managerii band-urilor de  cover, si ai trupelor , ansamblurilor de muzica populara pentru montarea si demontarea aparaturii electronice vor avea ACCESUL prin incinta Parcul National (cele doua bariere – acces cu acordul A.D.P. S2 ) – Intr un registru se vor trece atat datele de identificare din C.I. cat si numarul de inmatriculare al autovehiculului cu care s au prezentat precum si numarul de telefon al fiecarei persoane fizice
 
NU SE POATE TRECE de Spatiul destinat Triajului Observational Epidemiologic prin nici un alt punct de acces , camere de supraveghere CCTV fiind deja montate in intreaga incinta atat a Centrului Cultural Mihai Eminescu, cat si in Amfiteatrul Mihai Eminescu de la INTRARE pana la IESIRE se monitorizeaza prezenta spectatorilor
 
Ne rezervam dreptul de a REFUZA participarea la spectacole a persoanelor care sunt sub influenta alcoolului sau care prezinta un real pericol pentru siguranta si confortul celorlalti participanti.
 
NU SE ACCEPTA  afisarea de materiale electorale sau cu iz politic de niciun tip si nici folosirea portavocilor !!
 
IESIREA se face prin Parcul National (poarta din fier forjat), pastrand distantarea sociala.
 
In incinta este RECOMANDATA folosirea mastii de protectie si dezinfectarea mainilor inclusic cu apa si sapun !
 
Mai multe DETALii , pe http://www.weddingmusicband.ro
 sau la telefon : 0742.936.569