Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii: Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.

Despre Noi

Despre Noi

Organizatori de Evenimente, Concerte si Spectacole de varietati cu public in aer liber

Organizam Evenimente in Romania si Rep. Moldova

Putem sa fim recunoscatori partenerilor nostri deoarece prin logistica, suportul nostru tehnic si logistic, precum si alaturi de artisti consacrati nostri am participat in cadrul unor spectacole, concerte atat in door, cat si out door, in cadrul unor turnee de foarte mare referinta pentru industia artistica din Romania, Republica Moldova din ultimii 10 ANI.

Am participat si vom mai participa si din 2020 la o serie de concerte realizate de un artist sau grup de artisti in diferite locații din Romania si Republica Moldova, noi denumind aceasta activitate ca fiind: TURNEE, printr-o structura de productie proprie formata din:

* Tour Manager : Prin care am gestionat diferite locatii, precum si prin asigurarea cazarii, a transportului, dar si a echipamentelor catre locatiile principale

* Location Scouter : Prin care am dorit sa detinem totalitatea autorizatiilor din partea : I.G.S.U., Politia Romana, D.S.P., D.S.V.S.A., Directii de Urbanism dar si a Directiilor de Cultura din cadrul primariilor, sau chiar din cadrul al Ministerului Culturii si Cultelor, totul pentru a facilita accesul in locatiile de desfasurare ale evenimentelor, prin amplasari de scene / echipamente / utilitati.

Printre companiile ce le au fost prestate servicii enumeram:

Heineken, CoCa Cola, METRO, MRS RESIDENCE.

In colaborarea cu mai multe trusturi media sau alti clienti privati sau de stat am organizat:

*Revelioane in aer liber , Petreceri Campenesti , e.t.c. *Festivaluri muzicale, artistice, de teatru , oferind spre folosinta setup-uri tehnice diferite pentru artisti

Solicita acum oferta si disponibilitatea!

ORGANiZATORUL DE SPECTACOLE

In calitate de organizator de spectacole noi ne putem ocupa de organizarea spectacolelor în cadrul unei instituții de spectacole precum ar fi : teatru, operă, filarmonică, ateneu etc., dar si  în cadrul unor firme/ agenții specializate în organizarea de spectacole pentru diverși beneficiari. 
 
Putem lucra atat pe cont propriu dar totodata putem fi angajati de o firmă/instituție, pentru a ne ocupa de organizarea spectacolelor/ evenimentelor acesteia.
 
Ocupația de organizator/producător de spectacole este tratată de catre noi , din perspectiva managementului de proiect de organizare a unui eveniment cultural-artistic, spectacol, festival pornind de la elaborarea atat a proiectului de spectacol precum și prin alcătuirea echipei proprii și, mai apoi, obținerea autorizațiilor necesare desfășurării evenimentului in sine.
 
Ne putem ocupa și de planificarea, desfășurarea și monitorizarea activităţilor de pregătire a mai multor evenimente , fie acestea chiar in aceiasi zi , ssigurand derularea fluentă a programului artistic și, nu în ultimul rând, realizarea activităţilor post-spectacol, care presupun și evaluarea întregului proiect. 
 
Suntem autorul legal și moral al evenimentului in sine, dovedind de a lungul anilor abilități privind organizarea și conducerea sau coordonarea diferitelor proiecte , putand sa fim implicati atat in luarea deciziilor alaturi de partenerii nostri traditionali, cat si, desigur in repartizarea sarcinilor, conducerea oamenilor și gestionarea eventualelor riscurilor. 
 
Producătorul de spectacole, conform definiției din ORDONANŢA nr. 21/2007 privind instituţiile şi companiile de spectacole sau concerte, precum şi desfăşurarea activităţii de impresariat artistic, este persoana fizică sau persoana juridică de drept privat ori de drept public care își asumă responsabilitatea realizării de producții artistice și care, în această calitate, asigură, în totalitate sau în parte, mijloacele materiale și/sau financiare necesare; conform Art. 273 Codului Fiscal, este persoana care organizează o manifestare artistică, o competiție sportivă sau altă activitate de divertisment.