despre noi

Formație Nuntă București

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

NEXT PLAY BAND

Aceasta este un colectiv minunat care incanta mii si mii de oameni an de an printr-o voci uimitoare si vibratiile magice ale intrumentelor. Membrii acestui band de cover sunt adevarati experti profesionisti in muzica care interactioneaza foarte bine cu publicul si tin intotdeauna cont de preferintele acestuia. Solistii pot interpreta cu usurinta creatii muzicale autohtone, foarte apreciate de catre public.

Componența

Iată oamenii care spun povești prin muzică

DANA

solista

Studentă la Conservator, cântă de peste 15 ani și simte că este născută pentru distracție, pentru a crea o atmosferă frumoasă alături de cei din jur și pentru a studia muzica într-un mod profesionist. Iubeste tot ce are legătură cu arta, în special muzica și dansul iar alaturarea in cadrul proiectului Wedding Music Band nu poate decat sa ne umple inimile de bucurie.

CLAUDIU

solist

Claudiu – solist Mai bine cunoscut prin numele de scena Claudio , este cantaret, compozitor, producator si multi-instrumentalist.

SORIN

Keyboards & Voce

Membru fondator trupa Magazinul de Muzica (Craiova), Glissando (Craiova), Magazin (Bucuresti), The Cover (Bucuresti), a participat la multe festivaluri de profil, anii 80-90, dupa 90, spectacole in diverse cluburi. In ultimii ani, reprezentatii scenice in cluburi precum: The Pub, La Paque, Club A, Bistro 47, Club 16

RAZVAN

tobe

Cconsiderat a fi fost nu doar unul dintre cei mai buni toboşari din Romania ,considerat unul dintre cei mai inovativi toboşari ai muzicii rock, dar şi unul dintre cei mai temperamentali. A mai actiovat de-a lungul timpului si pe ,, Voyager“ ship @ Viking Company . S-a alaturat proiectului Wedding Music Band cu ocazia definitivarii ultimei colaborari pe vasul de croaziera „Princess“

NICU

Chitara bass

Activand in restaurante de lux, precum si in cadrul evenimentelor private, corporate, respectiv in contracte pe diferite nave de croaziera, a dat nastere unei cariere fulminante si s-a alaturat cu draga inima proiectului Wedding Music Band in 2023

ZAMFIR

Chitara / voce

Cântă într-o varietate de stiluri, de la jazz, pop, funk, rock . A activat ca si chitarist, în trupe de spectacol pe nave de croazieră . Pe langa performantele deosebite ca si chitarist, are o bogata cariera componistica si foarte multe reprezentatii artistice de mare anvergura pe mai multe vase de croaziera

MARIUS

clape , pian & voce

A inceput sa studieze pianul la varsta de numai 6 ani fiind recunoscut la nivel national ca pianist, interpret de muzica de cover si instrumentist desavarsit de muzica populara . A avut ocazia de a inregistra o varietate de piese clasice, printre care enumaram operele complete ale lui Rachmaninoff si Chopin (pentru pian solo) respectiv sonetele complete ale lui Beethoven si Scriabin . S-a facut remarcat pana la alaturarea in cadrul proriectului Wedding Music Band prin calitatea tehnicii sale de interpretare si pasiunea pe care o investeste in mod continuu in piesele sale. Este cel mai bine cunoscut prin repertoriul romantic pentru pian pe care il abordeaza cu un interes si o virtozitate aparte

Jhonny

Keyboard

A colindat lumea, pe apă dar și pe uscat datorită muzicii.A activat pana in prezent in cadrul ,,Grand Hotel ”, ,, Intercontinental ” , respectiv ,, Bvlgari Hôtel Paris – Lartisien ” , „Les Ambassadeurs” al Hotel de Crillon -Paris din Franța și Germania, dar si in incinta Hotel ,, Marriott -Athenee Palace ” , ,, Grand Hotel ” (Intercontinental) București. S-a alaturat Wedding Music Band din dorinta de a excela

NATALIA

violonistă

Violonistă a cărei măiestrie instrumentală este depăşită poate doar de sensibilitatea sa
Șef de partidă la vioara I în orchestra Filarmonicii ” GEORGE ENESCU ” din București. Ne poate încânta cu ajutorul unei viori GENNARO VINACCiA ( cca. 1770 ). A publicat mai multe cărți , printre care putem menționa : ,, Probleme de interpretare în literatură muzicală pentru vioara solo ” , și CD-uri : ,, EMOCIONES ” ; ,, AD FONTES ” . Face parte din cadrul Cvartetului ,, ARCO ” , Ansamblului de muzică contemporană ” devotioModerna ” ; ,, Trupa ACUM ”

păreri formație nuntă

Impresii Clienți

De ce cu noi !?

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

Avem un playlist de petrecere variat si inedit, adaptabil oricarei tematici de eveniment, astfel ca invitatii tai se vor simti nu doar ca la cea mai tare petrecere alaturi de o super trupa, ci vor trai un memorabil spectacol live direct pe ringul de dans.

 

Indiferent de orasul in care este evenimentul, suntem trupa de cover  pe care poti conta! Trebuie doar sa stim din timp cateva detalii despre locatia unde vom canta. Ne va fi de ajuns sa punem la cale un super show pe toata durata evenimentului!

 

Invitatii tai sunt prioritatea noastra, asa ca ringul de dans va fi mereu plin. Adaptam playlistul exact la ceea ce iti doresti si facem cu usurinta asta datorita profesionalismului fiecarui membru din trupa.

 

Suntem un band de cover cu experienta si servicii complete pentru cel mai tare show pe care l-ai vazut: scena, sonorizare, lumini, DJ si artist colaborator folclor.

 

Iti oferim consultanta gratuita cu privire la fiecare moment din desfasuratorul petrecerii si tot ce ai nevoie sa stii dinainte pentru ca invitatii tai sa danseze pana-n zori.