despre noi

Formație Nuntă București

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

NEXT PLAY BAND

Aceasta este un colectiv minunat care incanta mii si mii de oameni an de an printr-o voci uimitoare si vibratiile magice ale intrumentelor. Membrii acestui band de cover sunt adevarati experti profesionisti in muzica care interactioneaza foarte bine cu publicul si tin intotdeauna cont de preferintele acestuia. Solistii pot interpreta cu usurinta creatii muzicale autohtone, foarte apreciate de catre public.

Componența

Iată oamenii care spun povești prin muzică

ALEXANDRA COLEȘ

voce

O balanță plină de talent și farmec,

o voce puternică și plină de expresivitate, cu un zâmbet care ar sensibiliza până și o stâncă. O luptătoare înnăscută prin ale căror vene circulă numai muzică. Este cea care aduce plusul de energie pozitivă, de care avem cu toții nevoie.

IONUȚ DANIL

voce

Tânăr și neliniștit, dar cu un timbru vocal remarcabil. Plin de ambiție și de talent și-a propus ca din muzică să-și construiasca un mod de viață. O masină șmecheră, o fată iubitoare și un vin bun, sunt ingredientele necesare lui, pentru o viață relaxată.

ALEXANDRA VĂDUVA

claviaturi, voce

Mezina trupei, un talent înnăscut, o voce minunată care, combinată cu acordurile de pian, duc la o stare de exuberanță și liniște. Motivată la maxim de pasiunea pentru muzică, reușește să facă față cu succes tuturor provocărilor momentului

ADI VIȘTEANU

chitară,voce

Pasionat de chitară și pedăluțele lui, cântă de când se știe și a performat în multe trupe cu ștaif din țară. Bucuria lui de a cânta se regăsește atât la repetiții cât și pe scenă și reușește să-și facă simțită prezența de fiecare dată când se manifestă în plan muzical.

DORU CONSTANTINESCU

bass

Veșnic îndrăgostit de muzică, basist și orchestrator, își împarte timpul între studioul de imprimări și repetițiile cu trupa. Motivat de interacțiunea cu componenții trupei și de bucuria de a cânta, se implică total în acest proiect.

CRISTI BÂRLĂ

tobe

Rocker din născare, a trecut de la pedala dublă la cea simplă, provocat fiind de trecerea de la heavy la pop-rock. Oricum tobele lui sună la fel de dinamic și precis. Munca asiduă și consecventă, l-au făcut să se adapteze foarte ușor noului proiect.

păreri formație nuntă

Impresii Clienți

De ce cu noi !?

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

Avem un playlist de petrecere variat si inedit, adaptabil oricarei tematici de eveniment, astfel ca invitatii tai se vor simti nu doar ca la cea mai tare petrecere alaturi de o super trupa, ci vor trai un memorabil spectacol live direct pe ringul de dans.

 

Indiferent de orasul in care este evenimentul, suntem trupa de cover  pe care poti conta! Trebuie doar sa stim din timp cateva detalii despre locatia unde vom canta. Ne va fi de ajuns sa punem la cale un super show pe toata durata evenimentului!

 

Invitatii tai sunt prioritatea noastra, asa ca ringul de dans va fi mereu plin. Adaptam playlistul exact la ceea ce iti doresti si facem cu usurinta asta datorita profesionalismului fiecarui membru din trupa.

 

Suntem un band de cover cu experienta si servicii complete pentru cel mai tare show pe care l-ai vazut: scena, sonorizare, lumini, DJ si artist colaborator folclor.

 

Iti oferim consultanta gratuita cu privire la fiecare moment din desfasuratorul petrecerii si tot ce ai nevoie sa stii dinainte pentru ca invitatii tai sa danseze pana-n zori.