despre noi

Formație Nuntă București

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

The Stories Band

Aceasta este un colectiv minunat care incanta mii si mii de oameni an de an printr-o voci uimitoare si vibratiile magice ale intrumentelor. Membrii acestui band de cover sunt adevarati experti profesionisti in muzica care interactioneaza foarte bine cu publicul si tin intotdeauna cont de preferintele acestuia. Solistii pot interpreta cu usurinta creatii muzicale autohtone, foarte apreciate de catre public.

Componența

Iată oamenii care spun povești prin muzică

păreri formație nuntă

Impresii Clienți

De ce cu noi !?

Repertoriul diversificat și atent selecționat, șlefuit dea lungul a sute de evenimente, ne permite să ne adaptăm cu ușurință oricărei tip de petreceri.

Avem un playlist de petrecere variat si inedit, adaptabil oricarei tematici de eveniment, astfel ca invitatii tai se vor simti nu doar ca la cea mai tare petrecere alaturi de o super trupa, ci vor trai un memorabil spectacol live direct pe ringul de dans.

 

Indiferent de orasul in care este evenimentul, suntem trupa de cover  pe care poti conta! Trebuie doar sa stim din timp cateva detalii despre locatia unde vom canta. Ne va fi de ajuns sa punem la cale un super show pe toata durata evenimentului!

 

Invitatii tai sunt prioritatea noastra, asa ca ringul de dans va fi mereu plin. Adaptam playlistul exact la ceea ce iti doresti si facem cu usurinta asta datorita profesionalismului fiecarui membru din trupa.

 

Suntem un band de cover cu experienta si servicii complete pentru cel mai tare show pe care l-ai vazut: scena, sonorizare, lumini, DJ si artist colaborator folclor.

 

Iti oferim consultanta gratuita cu privire la fiecare moment din desfasuratorul petrecerii si tot ce ai nevoie sa stii dinainte pentru ca invitatii tai sa danseze pana-n zori.