Ofertă Formație Nuntă

NEXT PLAY BAND

Cu fiecare eveniment la care participăm mai scriem o filă de poveste. Recităm live povești cu suflet și culoare. Suntem o formație pentru evenimente din București disponibilă și adaptată oricărei solicitări!

Locația

București - România

Info Contact

+4 0742 936 569

OFERTA

PACHETUL BASIC si FULL

la alegerea dumneavoastra

(varianta presupune 3 momente a câte 50 de minute fiecare cu band ul de cover cu cel puțin 10 de minute de program artistic cu Disck Jockey  pauză între programe)

*3 voci de cover-uri internationale si romanesti  live &  instrumentisti profesionisti (tobe / percutie ; chitara electrica / voce ; chitara bass ; corn; saxofon; trombon; pianist ; sintetizator /voce ; clape/voce) 

*1 solist de folclor cu doua programe artistice din toate zonele geografice , numai live

*4 instrumentisti (clapa;vioara;acordeon;clarinet ;la cerere tambal );

*1 Disk Jokey Profesionist cu o discografie de peste 1 000 de titluri

Caffee concert instrumental, la primirea invitatilor;

Program de virtuozitate live (vioara/clarinet);

Sonorizare pentru locatii cu o capacitate maxima de pana la 800 persoane inclusiv pentru cort modular

Schela de lumini din aluminiu anodizat  , trussuri grinzi marca Alustage formata din

*Plasa led futurelight ;2 plasme / LCD  106 cm (stative incluse) dimensiuni 6/3 m:

*8 Moving-head – uri ; 6 Moving head- uri  beam, 4 Moving head – uri wash, 12 par led, matrice led, + Controler DMX   ( Light operator inclus)

*2 buc Follow spot 1200 W ( stativ si operator inclus)

*12x10m ;10x8m; 8x6m; 7x5m cu podium din module 2 x 1 m, pentru evenimen indoor sau outdoor, podine ,buteci ,gradene Alustage Milos Eurotruss Globaltruss, + picioare fixe sau reglabile orice dimensiune, patrate sau rotunde: de la 30 cm pana la doar 180 cm ; cleme prindere, fusta/velcro podina + toate accesoriile ; ( ATENTIE : Capacitate incarcare 750kg/m2 )

*Videoproiector 4.500 ansilumeni ( rezolutie XGA ), Ecran videoproiectie, Tip: Ecran videoproiectie cu cadru, portabil *ATENTIE :suprafata de proiectie: WHiTE ICE !

*Plywood 12 mm acoperit cu strat protectie cu suprafata hexa ,antialunecare si rezistent la apa

*Ecrane Led P4 outdoor orice configuratie cu dimensiunea de pana la 30 mp

*3 Tunuri confeti  si  Butelie CO2 aferenta

*2 Masini de fum greu si gheata carbonica

*2 Masini de baloane (ATENTIE : vom utiliza un lichid ecologic, parfumat care NU PATEAZA !)

transportul , montajul si demontajul doar cu personal tehnic calificat

Backline formatie

*instalatie de sunet mKV2 Audio  ,  mixer Behringer X32, in  ear uri, set complet tobe,  4  monitoare scena , 1 amplificator chitara ,  1 aplificator chitara bass , microfoane preluari instrumente

Playlistul THE NEXT PLAY BAND fiind diversificat desigur abordand o varietate de genuri muzicale  de la cover-uri autohtone ,  la cover-uri internationale ,  muzica populara reinterpretata , muzica  aromâna ; greceasca ; sarbeasca , toate piesele din repertoriul propriu sunt reinterpretate într o maniera proprie si originala creand colaje cu care va vom surprinde placut .

*Pentru optiunea : ,, Folclor ,, , programul artistic va fi compus din 3 seturi alaturi trupa de cover, 3 seturi cu formatia de muzica populara, pauzele dintre programele artistice vor fi animate de catre programe artistice cu  disk jokey ul si trupa de cabaret proprie

ALTE SERVICII

Ursitoare

pentru evenimente

Din mosi stramosi  se stie ca, soarta omului este hotarata inca de la nastere prin puterea si darul a trei zane–ursitoare care simbolizeaza nasterea, viata si moartea. In folclorul romanesc sunt mentionate trei ursitoare: prima ursitoare tine furca si fusul, cea de-a doua ursitoare toarce firul vietii, iar ultima ursitoare il intrerupe, hotarand astfel momentul cand viata omului in aceasta lume se opreste.

 

Menirea pe care o fac ursitoarele se numeste ursita si se spune ca depinde de dispozitia ursitoarelor, de ceasul bun sau rau al nasterii, de viata pe care au dus-o parintii pana in acel moment. Odata ce menirea este inscrisa in Cartea Sortii, se spune ce nu mai poate fi schimbata decat cu mari eforturi.

 

Tot ursita se mai numeste si perechea statornicita prin destin. (v. noroc, soarta)

 

Ursitoarele sunt zane care vin in noptile fara sot pentru a-i decide soarta nou-nascutului. In Transilvania se spune ca, pentru a fi binevoitoare, ursitoarele trebuie sa gaseasca in camera unde este copilul, sare, paine si un caier cu lana. Pentru a putea sti cand au venit ursitoarele la copil, se cerne faina pe jos, pe care, dupa 3 zile si 3 nopti, parintii pot vedea urma pasilor de zane si ursitoare. In Banat, Moldova si Tara Romaneasca, se pregateste “cina ursitoarelor” (cu paine, gaini, vin si 3 banuti). In Bucovina, moasa pune in camera copilului doar o lumina de veghe (candela), pentru ca acestea sa gaseasca copilul usor si sa le bine dispuna pe ursitoare, astfel incat sa harazeasca micutului o soarta cat mai buna. Cel putin timp de 8 zile dupa nastere, parintii copilului trebuie sa fie veseli, caci tristetea lor le poate intrista pe ursitoare, iar destinul urzit copilului va fi pe masura starii lor de spirit.

 

Dupa unele credinte, cele 3 ursitoare se numesc Ursitoarea (cea mai mare dintre ele, cea care tine fusul si furca), Soarta (cea care prezice destinul) si Moartea (cea care stabileste cand si cum se va curma firul vietii). Aceste personaje mitologice se pare ca au o legatura cu mitul grecesc referitor la cele trei Moira, babe urate si neiertatoare de care pana si Hera se temea.

 

In alte legende, ursitoarele sunt 3 fete mari, zane surori, fecioare curate, nepatate si nemuritoare. De fapt, ursitoarele sunt surorile mai mari ale celorlalte sase Iele (trei dintre Iele pocesc oamenii, restul de trei Iele descantand de dragoste si de urat). Toate cele 9 Iele (din 3 Iele ursitoarele) se intalnesc cu toate o data pe an si de bucurie ca s-au reintalnit, se invart si danseaza o hora magica. Originea Ielelor este angelica, sunt benefice, au o frumusete si gratie nepamanteana, ce radiaza o lumina divina, despre ele se mai spune ca sunt slujitoare ale Maicii Domnului.

 

Aceasta intalnire a ielelor are loc la 50 de zile dupa pasti, de rusalii. Ielele danseaza in aer sau pe pamant, noaptea, asezate in cerc, dar, daca sunt zarite de un muritor ce nu este suficient de pur sau daca, din greseala cineva calca pe locul pe care au dansat, acesta se imbolnaveste foarte grav de o boala numita, in limbaj popular, “luat de Rusalii”.

 

Ursitoarele poarta rochii lungi, albe si intretesute cu fluturi si cu fire de aur. Cea mai mare insa umbla adesea imbracata intr-o blana de aur, avand la brau o furca de care este legat un manunchi de lana alba sau neagra amestecata cu matase si fire de aur (“precum rup firul asa curma ele cum voiesc si zilele omului” – Simion Florea Marian, Mitologie romaneasca).

 

In frumoasele povesti si basmele populare se pomeneste uneori de locul in care salasluiesc ursitoarele, un palat de basm aflat la capatul pamantului, ce este luminat de candele nenumarate, fiecare dintre aceste candele repezentand viata unui om de pe pamant.

 

In basmul Tinerete fara batranete si viata fara de moarte,pe care bunicii dar si parintii, nasii il stiu foarte bine,  locul unde nu exista decat viata si tinerete, in care ajunge printul, este locuit de trei zane, ele sunt nemuritoare si i-au determinat destinul.

 

In povestile din folclor, in unele momente se observa, motivul schimbarii destinului prin rugamintile parintilor care aud sorocirea facuta de ursitoare pentru copilul lor.

Hostess

pentru evenimente

Hostess este o activitate prestată de fete sau băieţi, care au menirea de a interacţiona cu invitaţii, vizitatorii unui eveniment (târg, expoziţie, concert, lansare produs etc.). Persoanele care practică acest job au un aspect fizic plăcut, sunt zâmbitoare, întreţin buna desfăşurare a evenimentului şi sunt capabile să ofere informaţii sau să poarte o conversaţie în limbă romană, engleză, italiană, spaniolă, etc în funţie de cerinţele clientului.

 

Hostessele au următoarele atribuţii:

întâmpinarea clienţilorbuna desfăşurare a procesului de înregistrare al clienţilor şi însoţirea lor la locurile rezervate.

atragerea de vizitatori în stand (la târguri, expoziţii).

servirea invitaţilor cu băuturi, gustări.

oferirea de informaţii pentru clienţi / vizitatori / invitaţi.

distribuirea materialelor publicitare.

prezentarea produselor.

promovarea produselor sau serviciilor.

promovarea imaginii firmei.

stimularea vanzarilor.

întreţinerea atmosferei.

cunosterea a cel puţin o limbă străină.

Solicită Oferta

Contactează-ne Acum

Cauți o trupă de cover pentru evenimentul tau ? Fie ca vorbim de nunta, botez, petreceri corporate sau petreceri private, suntem bucuroși să vă consiliem gratuit !